نصف ك فول مدشوش
كسبره خضرا
توم
بصل
ملح وفلفل وشطه وكسبره ناشفه
الطريقه:
نضع الفول يعد غسله ونقعه لمده من 4 الي 6 ساعات
نقطع الكسبره صغير ونضع التوم الصحيح وبصله مقطعه طرنشات
نضع كل المكونات علي النار حتي السوي
وبعد السوي نتركه تبرد ونضربها في الخلاط او الكبه
ونضعها علي النار لتغلي ونضع عليها الملح والشطه والكسبره الناشفه والفلفل
ونقلبها كويس ونغرفها في طبق التقديم
والخطوه الاخيره نحضر معلقه زبده وشويه ثوم مفرومين وعليهم كسبره ناشفه
ونحمرهم في الزبده ونضعهم علي الوش وده مش للتزيين وبس وللطعم كمان وممكن نحمر بصل طرنشات على الوش