وانتى بتعملى المحشى رشى على الغطا كموووون وقطعى علية من2الى3 قرن فلفل حار او متوسط وقطعة مرقة دجاج وميتة تكون عبارة عن شوربة بط
وانتى بتقلى الفراخ البانية حطى مع البيض حبة لبن؟!عشان متعملش رغاوى كتيييييييييير اوى منك وتعرفى تشوفى انهى اتحمرت وانهى لسة
وانتى بتسوى البيتزا لوعيزاها تتطلع اكتر من ممتازة استخدمى زيت الزيتون ضرورى وحطيها فى درجة حرارة عالية جدا
بعد متخلصى قلية سمك ....حطى فانيليا على ماء يغلى على النار عشان الرائحة تتظبط شوية
لو عايزة تدى للكفتة طعم المشوى وهى متشوتش على الفحم بعد متسوى كفتتك فى فرنك حمرى قطعة فحم على النار جامد اوى
و حطيها فى وسط صنية الكفتة على قشرة بصلة وتكونى قدحتى معلقة سمنة وحطيها بسرعة على الفحماية وغطى الصنية بسرعة
وانتى بتعملى الكوسة بالباشاميل اوعى اوعى اوعى تسلقيها الاول قطعيها قطع صغيرة اوى اوى بالطول طبعا وحطى طبقة باشاميل سميكة نوعا ما من اسفل
وايضا من اعلى واتفرجى على جمالها