انا جبتلكم انهاردة طريقة جديدة لحشو الفراخ و وبتطلع وق الممتازة
المقادير
فرخة
كوب من الارز
3بصلة كبيرة او 2 متوسطين الحجم
4/2 ملعقة من السمن محترميين
5بهاراتك (ملح@فلفل اسود@توابل فراخ)
الطريقة
نسلق الفرخه جيد ونترك فيها غضة بسيطة
نقطع البصل ونحمرة فى السمن ولا نجعلة يتحول للون الوردى ثم نسقط الكبد والقوانص
ثم نضع توابلنا
نسقط الارز ونشوحهم بع بعضهم ثم نسقط كوب من اشوربة بتاعتنا
ثم نغطى الحلة بتاعتنا لغاية الارز ميستوى
نحضر الفرخة ونحشى فيها الخلطة اللى حضرناها وسويناها ونضعها فى صنية مدهونة سمن
نكون محضرين طمطماية مضروبة فى الخلاط بالملح والفلفل والتوابل
ثم ندهن الفرخة من اعلى بهذا الصوص ونضعها فى الفرن
والنتيجة بتكون تحفة تحفة تحفة وبالهنا والف شفا