لسلام عليكم ورحمة الله وبركاته
جيبلكم طريقة للرقاق جديدة يا رب تعجبكم
المقادير
_6 رقاقات
_سكر حسب رغبتكم
_2 كوب لبن دافىء
_سمنه سايحة
_مكسرات
واليكم الطريقة :
ندهن الصينيه سمنة وبعدين ناخد رقاقية ونبلها ميه من الحنفية بلة خفيفة يا دوب تطرى وبعدين
نضعها فى الصينيه وندهنا سمنةونكرر العملية مع باقى الرقاق بعد الرقاقة التالته نضع المكسرات
اللى عندكثم نضع التلاتة التانين زى متفقنا مبلولين ومدهونين سمنه وبعدين دخليها الفرن حتى
تحمر وممكن تسويها على البوتجاز من فوق الى ان تحمر ثم قومى بقلبها وضعى سمنه
عليهاوبعد ما تحمر اخرجيها من الفرناو من على البوتجاز وتكونى انتى مسخنة اللبن مضاف اليه
السكر ثم قومى بصب اللبن على الصينية وبالهنا والشفا