منتدى الدكتور ياسر عبدالله
مرحباً بكم في منتدى الدكتورياسرعبدالله للتأصيل الإسلامي







منتدى الدكتور ياسر عبدالله
مرحباً بكم في منتدى الدكتورياسرعبدالله للتأصيل الإسلامي







منتدى الدكتور ياسر عبدالله
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى الدكتور ياسر عبدالله

إسلامـــــــي - تربـــــــــوي - تعليـــــــمي - إجتماعــــــي- تكنولوجـــــــي
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 صينية الرقاق باللحمة المفرومة

اذهب الى الأسفل 
+3
أريج
خالد السيد
صفاء أمين
7 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
صفاء أمين
مشرف سابق
مشرف سابق
صفاء أمين


عدد المساهمات : 528
تاريخ التسجيل : 19/10/2011
العمر : 32

صينية الرقاق باللحمة المفرومة  Empty
مُساهمةموضوع: صينية الرقاق باللحمة المفرومة    صينية الرقاق باللحمة المفرومة  Icon_minitimeالأحد 6 نوفمبر 2011 - 19:03

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

رقاق باللحمة المفرومة

المقادير:
1/ 2 كيلو رقاق
1/ 2 كيلو لحمة مفرومة معصّجة
شوربة لحمة ساخنة
سمنة أو زبدة
ملح وفلفل

الطريقة:
1- ادهني الصينية بالسمنة أو الزبدة على حسب الرغبة، وبعد كده اسقي الرقاق بالشوربة علشان يطرى، وابدئي في رصّ نصف كمية الرقاق في الصينية.

2- بعد كده افردي كمية اللحمة المعصجة على الرقاق، وبعدين رصّي باقي كمية الرقاق بعد ما تسقيهم بالشوربة، وادهني سطح الرقاق بكمية بسيطة من السمن أو الزبدة.

3- دخّلي الصينية في فرن ساخن، وبعد شوية قللي درجة الحرارة عليه، وسيبيه لغاية ما الوش يحمرّ، وبعد كده طلّعيه من الفرن، وسيبيه يبرد شوية، وبعدين قطّعيه وقدّميه.. وبالهنا والشفا
.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
خالد السيد
نائب المديرالعام
نائب المديرالعام
خالد السيد


عدد المساهمات : 5741
تاريخ التسجيل : 19/05/2010

صينية الرقاق باللحمة المفرومة  Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الرقاق باللحمة المفرومة    صينية الرقاق باللحمة المفرومة  Icon_minitimeالإثنين 7 نوفمبر 2011 - 4:29



جميلة ياصفاء بارك الله فيكِ

عاوزين الحاجات دي حقيقي وتعزموا الأعضاء عليها

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://dryasser73islam.ahlamountada.com
صفاء أمين
مشرف سابق
مشرف سابق
صفاء أمين


عدد المساهمات : 528
تاريخ التسجيل : 19/10/2011
العمر : 32

صينية الرقاق باللحمة المفرومة  Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الرقاق باللحمة المفرومة    صينية الرقاق باللحمة المفرومة  Icon_minitimeالإثنين 7 نوفمبر 2011 - 14:18

انتوا تؤمروا يااستاذ خالد :D
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
أريج
عضو ملكي
عضو ملكي
أريج


عدد المساهمات : 5089
تاريخ التسجيل : 02/08/2010
العمر : 31

صينية الرقاق باللحمة المفرومة  Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الرقاق باللحمة المفرومة    صينية الرقاق باللحمة المفرومة  Icon_minitimeالإثنين 20 فبراير 2012 - 18:08

تسلم ايدك صفاء
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
شيماء27
مشرف سابق
مشرف سابق
شيماء27


عدد المساهمات : 1708
تاريخ التسجيل : 30/06/2010
العمر : 41

صينية الرقاق باللحمة المفرومة  Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الرقاق باللحمة المفرومة    صينية الرقاق باللحمة المفرومة  Icon_minitimeالإثنين 20 فبراير 2012 - 22:33



تسلم الأيادى يا صفاء ، بارك الله لكِ

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
طه محمد
مشرف سابق
مشرف سابق
طه محمد


عدد المساهمات : 2820
تاريخ التسجيل : 06/06/2010
العمر : 34

صينية الرقاق باللحمة المفرومة  Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الرقاق باللحمة المفرومة    صينية الرقاق باللحمة المفرومة  Icon_minitimeالإثنين 27 فبراير 2012 - 0:38

انا بعشق الاكلة دي جداااا

بس بدل اللحمة المفرومة التعبانه دي Smile Smile تبقى لحمة بلدي او كبده

بجد هتبقى روووووعه

وزي الحج خالد ما بيقول احنا عاوزين الحاجات دي حقيقه وليس صور

ربنا يبارك في حضرتك يا ميس صفاء
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مى محمد
مشرف سابق
مشرف سابق
مى محمد


عدد المساهمات : 971
تاريخ التسجيل : 08/01/2011

صينية الرقاق باللحمة المفرومة  Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الرقاق باللحمة المفرومة    صينية الرقاق باللحمة المفرومة  Icon_minitimeالثلاثاء 28 فبراير 2012 - 15:45

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

بارك الله فيكى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
اميرة عبدالفتاح احمد
عضو برونزي
عضو برونزي
اميرة عبدالفتاح احمد


عدد المساهمات : 209
تاريخ التسجيل : 04/05/2011

صينية الرقاق باللحمة المفرومة  Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية الرقاق باللحمة المفرومة    صينية الرقاق باللحمة المفرومة  Icon_minitimeالسبت 3 مارس 2012 - 20:18

تسلم الايادي على الاكله الشهية

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
صينية الرقاق باللحمة المفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» صينية الدجاج بالفرن
»  طريقة عمل الرقاق باللبن والمكسرات

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى الدكتور ياسر عبدالله :: الرُكن الاجتماعي :: الرُكن الاجتماعي :: المطبخ نفس وفن ومهاره-
انتقل الى: